Wat de meerwaarde is van het volgen van de online Relatie APK cursus van Moon Consultancy
18 juli 2023 
2 min. leestijd

Wat de meerwaarde is van het volgen van de online Relatie APK cursus van Moon Consultancy

Wat de meerwaarde is van het volgen van de online Relatie APK cursus van Moon Consultancy

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Het volgen van de online Relatie APK-cursus van Moon Consultancy biedt talloze voordelen en meerwaarde voor stellen die hun relatie willen verbeteren en versterken. Deze cursus is ontworpen om koppels te begeleiden bij het evalueren en optimaliseren van hun relatie op een gestructureerde en effectieve manier.

Een van de belangrijkste voordelen is de expertise en begeleiding van Moon Consultancy. Als ervaren relatie-expert heeft zij diepgaande kennis en inzicht in relationele dynamieken. Mirjam Veltman, de therapeut achter Moon Consultancy, geeft deskundige begeleiding, ondersteuning en praktische tools om stellen te helpen bij het aanpakken van uitdagingen en het creëren van een gezonde en gelukkige relatie.

De cursus is op maat gemaakt en biedt een holistische benadering van relatieverbetering, waarbij diverse aspecten van een relatie worden behandeld, zoals communicatie, intimiteit, conflictresolutie en het cultiveren van verbondenheid. Door deze verschillende aspecten aan te pakken, kunnen stellen een sterke basis creëren voor een duurzame en liefdevolle relatie.

Een ander voordeel van de online Relatie APK-cursus is de flexibiliteit en gemak. Omdat het een online cursus is, kunnen stellen de cursus volgen op een tijdstip en tempo dat hen het beste uitkomt. Dit maakt het ideaal voor drukke stellen met volle agenda's en verschillende verplichtingen. Bovendien kunnen stellen de cursus in het comfort van hun eigen huis volgen, zonder dat ze hoeven te reizen naar een fysieke locatie.

De cursus biedt ook een platform voor koppels om met elkaar in gesprek te gaan en samen te groeien. Het moedigt open communicatie en reflectie aan, waardoor stellen dieper inzicht krijgen in elkaars behoeften, verlangens en uitdagingen. Dit bevordert een gevoel van begrip, verbondenheid en wederzijdse ondersteuning.

Kortom, het volgen van de online Relatie APK-cursus van Moon Consultancy biedt waardevolle inzichten, begeleiding en tools om stellen te helpen bij het versterken van hun relatie. Het stelt stellen in staat om op een gestructureerde en effectieve manier te werken aan het verbeteren van communicatie, het verdiepen van intimiteit en het oplossen van conflicten. Het is een investering in de liefde en de toekomst van een stel.


EFT Relatie APK cursus

Houd me vast! Dé relaltie-APK cursus om thuis samen of alleen aan de slag te gaan.

Deze relatie cursus sluit perfect aan bij de relatietherapie van Moon Consultancy.      Je kan met deze cursus zelf thuis aan de slag gaan of als voorbereiding op de therapie in de praktijk.

De cursus ‘Houd me vast’ is dè cursus om je (partner) relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar.    Je leert anders te kijken naar patronen in je relatie, negatieve patronen te stoppen en de onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Hiermee breng je meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en je kinderen!

Houd me vast is ‘EFT-light’, een lichte vorm van EFT-therapie. De cursus is gebaseerd op jarenlange ervaring met duizenden cliënten.

Moon Consultancy werkt met bewezen effectieve methodes, zoals EFT, Narratief, Cognitief, EMDR en andere methodieken.

knopSTART DIRECT MET JOUW ONLINE RELATIE APK-CURSUS!


Mirjam Veltman: 30+ jaar therapeut voor individuen, partners en gezinnen met als specialisatie hechting en trauma. Cliënten komen uit alle lagen, rangen en standen van de samenleving: van celebrity's uit de mediawereld, politici, directeuren met beursgenoteerde bedrijven, loodgieters, onderwijzers, hoogleraren, thuis-blijf- moeders en vaders, vastgelopen en opstandige jongeren ...! en alles daar tussen in.Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Trotse hondenbezitster en liefhebster van wandelen in de natuur van bos, polders en strand. Auteur van het boek "Allemaal bijzondere mensen", korte verhalen uit de praktijk van mijn praktijk Moon Consultancy.
Lies en André
Door

Lies en André

op 18 Jul 2023

Beste Mirjam, We hadden via vrienden gehoord over deze cursus... Zij waren enthousiast, dus hebben wij de cursus nu ook gedaan. Dank je wel! Je hebt echt waarde toegevoegd aan onze relatie!

Nel van der Brandt
Door

Nel van der Brandt

op 18 Jul 2023

Hallo mevrouw Veltman, Super blij dat we jouw cursus gedaan hebben. We hebben jaren lopen aan modderen en kunnen nu weer wat beter naar elkaar luisteren en elkaar beter zien. We zijn er nog niet, maar ik voel mij wel een stuk rustiger in mijn huwelijk.

Reactie plaatsen