Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Mirjam Veltman, onafhankelijk therapeut

Vertrouwen  Verbinden  Verdiepen Veiligheid  Verlangen  Verwerken  


Mijn diensten:

Welkom in de praktijk van Moon Consultancy in Dordrecht

Therapie in de praktijk Moon Consultancy in Dordrecht

Therapie sessies face to face 


De Moon Consultancy Relatie Boost online therapie

Therapie online 

Met een beveiligde verbinding vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving


online moon consultancy relatie trainingen en gratis hand outs

Online Relatie trainingen en Gratis hand-outs

Zelf aan de slag 

Missie


Mijn naam is Mirjam Veltman. Ik ben relatie, individueel en gezinstherapeut in mijn praktijk Moon Consultancy in Dordrecht. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in verschillende functie’s in de GGZ en (jeugd-) hulpverlening. 

Ik ben mijn praktijk Moon Consultancy in 2005 gestart. Het is een praktijk voor psychosociale hulpverlening  in Dordrecht met specialisatie in relatietherapie. Ik ben geschoold in de Emotionaly Foccussed Therapy  ( EFT ) van Sue Johnson. Ik geef de Houd me Vast trainingen, speciaal voor iedereen die verdieping in zijn relatie nodig heeft (maar niet direct in therapie zou hoeven). Ook geef ik EMDR therapie en werk ik als gespecialiseerd  Narratief therapeut. 

Mijn kracht? Inspireren, uitdagen, vertrouwen geven, kritische vragen stellen en met onverwachte invalshoeken nieuwe mogelijkheden (laten) zien.

Ik houd van mensen en van mijn werk als therapeut. Daarbij is vertrouwen de lijm die alles met elkaar kan verbinden. Ik ga commitments aan, ben loyaal en in staat vanuit positieve en opbouwende vriendelijkheid, grenzen aan te geven rond veiligheid en kwetsbaarheid. Vanuit mijn eigen basis voel ik de balans tussen hoofd en hart, met mijzelf en de belangrijke andere mensen in mijn leven. 


"Telkens opnieuw, verbinden  &vertrouwen..."


De kern van mijn werk draait om hoofd en hart. Altijd in relatie tot communicatie: met jezelf en de belangrijke andere mensen om je heen. 

In 2005 starte ik mijn praktijk Moon Consultancy in Dordrecht. De cliënten die zich aanmelden komen van over de hele wereld! Consulten vinden meestal live plaats in de praktijk in Dordrecht, maar ook via beeldbellen. Waar op de wereld jij ook bent: online kunnen we prima gesprekken voeren. 


De therapie die ik geef,  lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk. Ik ben oprecht betrokken bij mijn cliënten, kan mij goed inleven en maak dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren.


De kern van mijn werk draait om hoofd en hart. Altijd in relatie tot communicatie: met jezelf en de belangrijke andere mensen om je heen. 

De therapie die ik geef,  lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk. Ik ben oprecht betrokken bij mijn cliënten, kan mij goed inleven en maak dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren.

Mijn kracht? Inspireren, uitdagen, kritische vragen stellen en met onverwachte invalshoeken nieuwe mogelijkheden (laten) zien.

Uniek: Verbindend in Praktijk en Theorie. Zonder oordeel, meervoudig on-partijdig, met 30 jaar werk- en levenservaring ben ik in staat om mij snel in te leven, te helpen vastgelopen patronen te ontrafelen, trauma's en verschillende soorten en uitingen van 'pijn' te vatten en helpen te verzachten. 

Geen wachtlijst! Afhankelijk van jouw én mijn agenda plannen we afspraken in. Je komt dus niet op een lange wachtlijst te staan, maar weet direct na aanmelding waneer de therapie kan starten. 


Wat is psychosociale hulpverlening: Moon Consultancy biedt psychosociale hulpverlening als je door omstandigheden even niet meer weet hoe je verder kan. De maatschappij verandert voortdurend en in een hoog tempo. Daarnaast gebeurt er vaak van alles in je privéleven, in je studie of werk. Dit kan er soms toe leiden dat je uit evenwicht raakt en geen juiste balans meer kunt vinden.

 Psychosociale hulpverlening gaat niet uit van standaard oplossingen, maar ziet in ieder mens een uniek en bijzonder individu die recht heeft op een persoonlijke benadering. Tijdens de gesprekken kijken we samen naar datgene wat je veranderen wilt, of dat wat je nu als een probleem ervaart. We kijken naar waar het vandaan komt en wat het met je doet.

Door uit te gaan van jouw gevoelens en mogelijkheden, komen we bij de kern van het probleem om van daar uit mogelijkheden te ontwikkelen om bij je doelstelling te komen. Daarvoor hanteert Moon Consultancy kortdurende en oplossingsgerichte (gespreks-) technieken over een periode van gemiddeld 2 tot 6 maanden. Je krijgt hierbij de juiste handvaten aangeboden om de gewenste verandering in gang te zetten.

 

Methodieken waar ik (o.a.) mee werk:

 • Systeemtherapie  
 • Narratieve therapie
 • Cognitieve therapie
 • Narratieve exposere therapie
 • EFT:  Emotionally Focused Therapy  (Sue Johnson)
 • EMDR: Eye Movement Desensitization and Reprocessing
 • Jaarlijks volg ik meerdere opleidingen en bijscholingen om up to date te blijven in mijn vakgebied.


Veel voorkomende aandachtsgebieden:

 • Partner-relatie problematiek
 • Vreemdgaan, affaire's
 • Gezins- en opvoedingsvraagstukken
 • Nieuw- samengestelde gezinnen
 • Hechting
 • Trauma
 • Misbruik & agressie en geweld (verleden / heden)
 • Verbinding, commitment, erkenning
 • Rouw- en verlies
 • Chronische ziekte
 • Zelfvertrouwen en eigenwaarde, persoonlijke grenzen
 • Stress, somber, burn-out & depressie
 • Eenzaamheid
 • Balans in werk en privé
 • Vastgelopen (niet-werkende) patronen in gedrag en communicatie

TESTIMONIALS:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Dankjewel voor alles tot nu!

Hallo Mirjam,

De link ( http://www.relatieapk.online) werkt en ik heb de kaartjes besteld!!! Ziet er super goed uit en is zeker handig om samen te gebruiken als relatie apk!

Dankjewel voor alles tot nu toe en we weten je zeker te vinden als we weer vastlopen!

Welkom in de praktijk van Moon Consultancy in Dordrecht
Ms. Nameless
Add Your Stars
Mirjam legde al snel het probleem bloot en gaf tips

Wij hadden even een aantal sessies nodig om weer de connectie met elkaar te vinden. Want als je in Coronatijd constant zo dicht op elkaar zit kan er emotioneel veel afstand gecreëerd worden. Mirjam legde al snel het probleem bloot en gaf tips waar we direct mee aan de slag konden. De gesprekken hebben wij als prettig en niet geforceerd ervaren. Erg fijn!

X & Y

Praktijk voor relatietherapie Moon Consultancy
Ms. Nameless
Add Your Stars
....en daar ben ik je enorm dankbaar voor!

Ik voel me heel speciaal !
Het is wellicht niet de meest optimale oplossing voor een therapeut.

Maar uit een toxic relatie stappen en gelukkig worden met een ander
is iets wat me heel veel ellende had kunnen besparen als ik het eerder had aangedurfd.

Wel heb je me door een ellendige tijd heen gesleept en daar ben ik je enorm dankbaar voor. Ik hoop dat meerdere mensen zo weer op hun plekje terecht komen, net als ik.

En zichzelf weer terugvinden.

Lieve groet. S.

Ms. Nameless
Add Your Stars