Meer liefde en verbinding ervaren met je partner
25 april 2021 
2 min. leestijd

Meer liefde en verbinding ervaren met je partner

De Moon Boost: een online APK voor je relatie bij Moon Consultancy

Meer liefde en verbinding ervaren met je partner

Willen je meer uit jullie relatie halen of concrete irritaties binnen jullie relatie aanpakken? Meer liefde en verbinding ervaren met je partner? Willen je weten hoe jullie relatie ervoor staat en hoe je dit op een aantal punten kunt verbeteren?
Met de Moon Relatie Boost krijgen jullie in één sessie en een paar modules inzicht en direct bruikbare tips en tools voor rust en een krachtige verdieping.

Je komt moe thuis na een dag hard werken, zet je tas neer en struikelt meteen over een berg speelgoed. De kinderen rennen ruziënd rond, manlief probeert wat te koken in een nu al ontplofte keuken en de kat kotst vlak voor je voeten…. Jij wordt kwaad over de puinzooi en vaart uit tegen het hele gezin… Herkenbaar? 😉

Wat houdt de Moon Relatie Boost in?

Om te zorgen dat je na één sessie ook echt verandering kan aanbrengen in jullie relatie, dus echt kan werken aan meer liefde en verbinding voelen, krijgen jullie eerst een vragenlijst waarmee we de valkuilen en positieve kanten van jullie relatie in kaart brengen.
Deze vragenlijst en eventueel extra informatie die jullie geven, gebruikt de relatietherapeut om tijdens jullie persoonlijke gesprek inzicht te hebben in jullie specifieke situatie en waar winst te behalen valt. Daarmee gaan jullie vervolgens aan de slag: jullie krijgen concrete handvatten, oefeningen en tips aangereikt om als stel zelf toe te passen. Dus geen ‘hapklare brok’, maar maatwerk voor jullie persoonlijke situatie!

Ervaring van fam. A. : Waren er maar meer mensen zoals Mirjam. No nonsens. Duidelijk. Met rust en respect. Ons lichtje in sombere dagen waar we weer in gesprek kunnen over de toekomst en groei met ons gezin.

Wat leer je?

De Moon Relatie Boost geeft jullie meer inzicht in jullie relatie, in hoe jullie nu met elkaar omgaan en waar snel verbeteringen toe te passen zijn. Daarnaast help ik je om je relatie naar een hoger niveau te tillen. Je leert bijvoorbeeld:
• hoe jullie met elkaar communiceren en wat daar beter aan kan;
patronen doorbreken;
• waar in jullie relatie mogelijke problemen zitten en wat je daaraan kan doen;
• verschillen in voelen, denken en doen: hoe hier samen mee om te gaan voor meer rust en evenwicht;
• invloed uitoefenen op de balans tussen passie, intimiteit en commitment.
• meer verdieping, liefde en verbinding ervaren

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat de Moon Relatie Boost jullie kan brengen.
Maar, iedereen is uniek, dus ook jullie relatie! Misschien hebben jullie wel specifieke behoeftes of een bijzondere situatie. Dan gaan we dáár dieper op in. De Moon Relatie Boost is maatwerk, waardoor jullie als uniek stel ook unieke inzichten en tips & tools krijgen om jullie relatie te verbeteren.

Voor wie?

De Moon Relatie Boost is bedoeld voor stellen die niet direct in relatietherapie willen, maar wel:
• het maximale uit hun relatie willen halen
• snel aan de slag willen
• geen behoefte hebben en geen noodzaak ervaren om direct aan langdurige relatietherapie te beginnen
• willen voorkomen dat kleine relatieproblemen uitgroeien tot heel grote slepende problemen
• sleur en te weinig spanning en passie ervaren in hun relatie.
• mogelijk om online met een beveiligde verbinding de Moon Boost in te plannen of in de praktijk in Dordrecht af te spreken.

Ervaring van Anneke Z. : 

Fijn om online deze informatie te ontvangen! Met name de Boost, super blij mee! Dank je.

Praktische informatie

Na betaling van de Moon Relatie Boost kan je via de mail ( info@moonconsultancy.nl ) aangeven wat jouw voorkeursdag- en tijd is om een Moon Boost gesprek in te plannen. Ik zal dan binnen 3 werkdagen contact opnemen om een afspraak met jullie in te plannen.

Inhoud van de Moon Relatie Boost
• vragenlijst
• face to face of online een sessie van 1,5 – 2 uur
• hand-out’s in modules met Tips & Tools om blijvend zelf je relatie een Boost te geven.
https://relatieapk.online/resources/de-moon-relatie-boost-
Weten wie Mirjam Veltman is?!
Kijk op https://relatieapk.online/resources/de-moon-relatie-boost- voor meer informatie.
Ook op Facebook en Instagram kan je mij vinden 😉

Wil je weten wat relatietherapie nu eigenlijk is? Kijk dan eens bij de kennisbank van Moon.

Mirjam Veltman: 30+ jaar therapeut voor individuen, partners en gezinnen met als specialisatie hechting en trauma. Cliënten komen uit alle lagen, rangen en standen van de samenleving: van celebrity's uit de mediawereld, politici, directeuren met beursgenoteerde bedrijven, loodgieters, onderwijzers, hoogleraren, thuis-blijf- moeders en vaders, vastgelopen en opstandige jongeren ...! en alles daar tussen in.Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Trotse hondenbezitster en liefhebster van wandelen in de natuur van bos, polders en strand. Auteur van het boek "Allemaal bijzondere mensen", korte verhalen uit de praktijk van mijn praktijk Moon Consultancy.
Reactie plaatsen