Relatie APK kaarten: gesprek starters
31 augustus 2021 
1 min. leestijd

Relatie APK kaarten: gesprek starters

Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Relatie APK kaartenSoms praat jij Chinees en jouw partner Japans… Communicatie is van alle tijden, maar kan zo waanzinnig moeilijk zijn!


Het kan lastig zijn om je gevoelens en gedachtes te uiten bij elkaar. Want weet jij wat je nu écht voelt? En waar die emoties oorspronkelijk vandaan komen? 

Gedachten kunnen over elkaar heen rollen en soms in de knoop raken. 

  • Hoe schep je orde? 
  • Rust in je hoofd? Rust in je lijf? 
  • Hoe maak je duidelijk aan jezelf en jouw partner wat je nodig hebt in een veilige, verbonden en hechte relatie? 
Irene: Super praktisch en concreet, deze APK kaartjes online! Er staan net die dingen op waar ik zelf niet opgekomen was maar wel echt essentieel zijn om mijn lief te kunnen erkennen voor wie hij is. En, misschien nog belangrijker: ik snap nu veel beter hoe ik mij kan uitdrukken, wat goed voelt voor mij, om samen meer liefde  en verbinding te voelen! 


Deze set van 52 online beschikbare kaarten bevat vragen, kleine en grote opdrachten en teksten om over na te denken. 

Te voelen wat het bij je oproept en vervolgens mee in actie te komen. Alleen, of samen met je partner. 

Peter: Voelen? Dat zat niet in mijn systeem... Ik ben van het soort 'niet lullen maar poetsen'. Helaas gaf dat nogal wat gedoe en frustratie in mijn relatie. Met deze kaarten lukt het mij al veel beter  om mij te uiten én om mijn lief te begrijpen, haar écht te erkennen. We kunnen elkaar weer horen en zien!


De Relatie APK Kaarten van Moon Consultancy zijn tot stand gekomen door inzichten en ervaringen te verzamelen en te bundelen, die ik als therapeut in de afgelopen 30 jaar heb opgebouwd en verzameld in mijn praktijk.

* 52 online kaarten  / levenslang beschikbaar / Best-seller!


Lara: Ik heb deze kaarten op aanraden van Mirjam aangeschaft en ben er zoooo blij mee! Het geeft net dat liefdevolle extra' schopje onder de kont om samen een 'lastig' onderwerp te beginnen. Op de site RelatieAPK.online van Moon Consultancy kan je een variatie vinden aan oefeningen, korte trainingen en een community / Forum. Alles over de liefde, beschikbaar voor iedereen die verdieping, ontwikkeling en waarde zoekt in- en met zichzelf en in relatie tot die belangrijke ander. Maak eenvoudig je persoonlijke account aan en ga aan de slag op het moment dat het jou het beste uitkomt!

Relatie-APK Mirjam Veltman, Relatietherapeut Moon Consultancy

Mirjam Veltman: 30+ jaar therapeut voor individuen, partners en gezinnen met als specialisatie hechting en trauma. Cliënten komen uit alle lagen, rangen en standen van de samenleving: van celebrity's uit de mediawereld, politici, directeuren met beursgenoteerde bedrijven, loodgieters, onderwijzers, hoogleraren, thuis-blijf- moeders en vaders, vastgelopen en opstandige jongeren ...! en alles daar tussen in. Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Trotse hondenbezitster en liefhebster van wandelen in de natuur van bos, polders en strand. Auteur van het boek "Allemaal bijzondere mensen", korte verhalen uit de praktijk van mijn praktijk Moon Consultancy.
Reactie plaatsen