Tijdelijke zomer Korting!

* YES! Tijdelijke zomer korting! *

Moon 17 jaar! 35% korting!


 • Alle informatie over de online cursussen kan je hier terug vinden: Online relatie Cursus

  Gebruik de kortingscode op je betaalpagina en je ontvangt direct 25% korting!


  De zomer nuttig besteden...?!
  Maak gebruik van de tijdelijke Zomer korting op de RelatieAPK cursus of de Relatie APK kaarten! Het mag ook beiden natuurlijk .
  Je ontvangt 25% korting en blijft onbeperkt toegang houden.
  Maak een nieuw begin, of richt je juist op meer vertrouwen, verdieping, rust en verbinding in je relatie door de cursus of de kaarten samen te gaan gebruiken.


  Een set van 52 online Relatie-APK kaarten.

  Soms praat jij Chinees en jouw partner Japans…Communicatie is van alle tijden, maar kan zo waanzinnig moeilijk zijn!

  Het kan lastig zijn om je gevoelens en gedachtes te uiten bij elkaar. Want weet jij wat je nu écht voelt? En waar die emoties oorspronkelijk vandaan komen?
  Gedachten kunnen over elkaar heen rollen en soms in de knoop raken.Hoe schep je orde? Rust in je hoofd? Rust in je lijf? Hoe maak je duidelijk aan jezelf en jouw partner wat je nodig hebt in een veilige, verbonden en hechte relatie?
  Deze set van 52 kaarten bevat vragen, kleine en grote opdrachten en teksten om over na te denken.Te voelen wat het bij je oproept en vervolgens mee in actie te komen. Alleen, of samen met je partner.
  De online Relatie APK Kaarten van Moon Consultancy zijn tot stand gekomen door inzichten en ervaringen te verzamelen en te bundelen, die ik als therapeut in de afgelopen 30 jaar heb opgebouwd en verzameld in mijn praktijk.


  RelatieAPK-cursus: dé online APK voor je relatie!
  Zijn jullie de steeds terugkerende ruzie's zat?
  Hebben jullie behoefte aan verdieping in jullie relatie? Willen jullie elkaar nóg beter leren kennen? Kan jullie relatie wel een positieve boost gebruiken?
  Of is de aantrekkingskracht weg? Hebben jullie steeds vaker irritaties en meningsverschillen? Zitten jullie in een sleur? Zijn jullie de verbinding met elkaar een beetje kwijtgeraakt?

  Dan is het de hoogste tijd voor: RelatieAPK-cursus!

  Samen een RelatieAPK-cursus volgen van Moon Consultancy?
  In de RelatieAPK-cursus gaan jullie zelf aan de slag met jullie relatie. Jullie leren hoe jullie eigen communicatie-patroon in elkaar zit en hoe jullie irritaties, ruzies en conflicten zouden kunnen stoppen. Ook gaan jullie onderzoeken wat er nog een stapje dieper speelt bij jezelf en de ander, maar wat jullie misschien niet aan elkaar (durven) laten zien. Hoe jullie een goed verbindend gesprek kunnen voeren, meer liefde en vertrouwen kunnen ontwikkelen en jullie je sterk genoeg voelen om samen verder te kunnen en willen gaan met elkaar.

  Praktische informatie: 
  ✓ 9 modules 
  ✓ 42+ lessen (extra informatie en (oefen-) materiaal wordt regelmatig toegevoegd) 
  ✓ Elke week komt een nieuwe module beschikbaar 
  ✓ Beveiligde leer-omgeving: geen spam of reclame van derden! 
  ✓ Evident based methodiek: wetenschappelijk onderzocht en bewezen effectief! 
  ✓ De eenmaal aangeschafte cursus blijft life-time beschikbaar 
  ✓ Gratis toegang tot de besloten community van Moon Consultancy 
  ✓ Goedkoper dan face-to-face relatietherapie… 
  Maak je persoonlijke account aan en gebruik jouw tijdelijke korting!

  RelatieAPK kaarten code: Zomer2023Kaarten
  Relatie APK cursus code: ZomerRelatieAPKCursus

  https://relatieapk.online/resources  Heb je vragen? Stuur mij een mailtje en ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk!


Mirjam Veltman: 30+ jaar therapeut voor individuen, partners en gezinnen met als specialisatie hechting en trauma. Cliënten komen uit alle lagen, rangen en standen van de samenleving: van celebrity's uit de mediawereld, politici, directeuren met beursgenoteerde bedrijven, loodgieters, onderwijzers, hoogleraren, thuis-blijf- moeders en vaders, vastgelopen en opstandige jongeren ...! en alles daar tussen in. Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Trotse hondenbezitster en liefhebster van wandelen in de natuur van bos, polders en strand. Auteur van het boek "Allemaal bijzondere mensen", korte verhalen uit de praktijk van mijn praktijk Moon Consultancy.
Reactie plaatsen