Een APK voor jezelf en jouw Relatie…

Een APK voor jezelf en jouw Relatie…

Moon Consultancy Relatie APK

Moon Consultancy Relatie APK

 

Communicatie is van alle tijden….

Maar kan zo waanzinnig moeilijk zijn….

Want soms praat jij “Chinees en je partner Japans…”

 

In de gesprekken gaan we samen patronen zichtbaar maken, bewust worden van wat er is, dwars zit, anders kan of juist veel meer aanwezig én zichtbaar zijn. Ik noem dit graag: Een APK voor jezelf en jouw relatie. Het kan zijn dat je alleen wilt komen, voor jezelf het een en ander op orde krijgen. Of juist samen. Omdat jullie er samen voor kiezen om meer duidelijkheid te krijgen over het nu én de toekomst van jullie relatie.  Want wat zijn jullie wensen en verlangens? Waar zit ‘de pijn?’ Wat zijn behoefte’s, absolute voorwaardes… Weet jij je eigen grenzen? En… weet jouw partner eigenlijk jouw grenzen..?

Er over praten, het lijkt zo simpel, maar dat blijkt niet altijd het geval te zijn. Want waar begin je, en hoe begin je? Zit er oud zeer dwars, een trauma? Of zijn er verschillende verwachtingen over heel praktische onderwerpen, zoals werk, gezin, kinderen, intimiteit, geld, wonen?

Dus: STOP met het maken van zinloze ruzie’s en het verwachten dat de ander ‘jou toch gewoon zou moeten kunnen begrijpen’. STOP met het verwachten dat het vanzelf wel goed komt als hij/zij maar gaat veranderen… Problemen die je ervaart -alleen of samen- kan je niet altijd in je eentje oplossen. Want soms is daar een onafhankelijke, ervaren en deskundige derde partij bij nodig.  Maar juist omdat je samen in de problemen zit, is het vaak lastig om daar dan ook samen uit te komen en kan het zeer verhelderend zijn om een professional mee te laten kijken.

Het runnen van een druk, jong gezin noem ik ook wel “Super-Management”… Het onderhouden van een partner relatie betekend “Hogere-Communicatiekunde”. Zo complex als het soms is en lijkt, zo bevrijdend is het als je voelt en aan alles merkt dat je weer in contact bent, gezien en gehoord kan worden, er wérkelijk toe doet om wie je bent, en wat jij voor de ander kan betekenen!

Wil je een gesprek voor jezelf?

Ervaar jij ook problemen in je relatie? Soms is daar een onafhankelijke, ervaren en deskundige derde partij bij nodig. Start nu bij Moon Consultancy. Wacht niet langer en maak nu een afspraak! Wil je samen met je partner in therapie? Dan kan je een aantal afspraken plannen, op de momenten die voor jullie het beste uitkomen.

En speciaal voor alle mensen die niet makkelijk ruimte vrij kunnen maken in hun agenda door de zorg van hun gezin of de verplichtingen van de werktijden, kan het ideaal zijn om in 1 dagdeel krachtig en stevig aan je relatie te werken zodat je in korte tijd samen grote stappen zet die jullie relatie nodig heeft.

Meer informatie en aanmelden? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie & aanmelden Therapie

Aanmelden en informatie bij Moon Consultancy
  • Vul je gegevens in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down