Dé relatietest!
EFT relatietherapie
info@moonconsultancy.nl
EFT relatietherapie
05/23/2021
1 min
0

Dé relatietest!

05/23/2021
1 min
0

https://relatieapk.online/resources/gratis-10-tips-bij-stress/module-2/10-tips-bij-stress

De relatietest

Deze relatietest meet hoe verbonden jij je voelt met je partner. In mijn praktijk werk ik onder andere met de EFT methode, ontwikkeld door Sue Johnson. Het is een bewezen methode met een zeer hoge slagingskans bij relatieproblemen. Om er achter te komen of deze methode ook bij jou past, kan je de test doen van de stichting EFT Nederland, waarbij ik ben aangesloten.

Met het invullen van deze test kom je erachter of jullie relatie goed is of in de gevarenzone zit. De test is wetenschappelijk onderbouwd en je score wordt vergeleken met die van veel anderen. Op basis hiervan krijg je advies.

Vul de test in eerste instantie alleen in. Wanneer jullie beide deze test hebben ingevuld, kunnen jullie de antwoorden met elkaar bespreken. Doe dat op een rustig moment.

 

DE TEST

Je relatie is kostbaar

Jullie relatie is belangrijk en een kostbaar onderdeel van jullie leven. De verliefdheid ging als vanzelf over in ‘houden van’ en jullie zijn nog steeds bij elkaar. Jullie relatie is veranderde wel en de vanzelfsprekendheid van het elkaar begrijpen, liefhebben, rekening houden met elkaar, jullie toegevoegde waarde zijn onder druk komen te staan.

 

Tijd voor elkaar

Misschien probeer je steeds opnieuw met elkaar in gesprek te komen maar heb je het gevoel dat jouw initiatieven afgewimpeld worden. Het kan zij dat er ongewenste spanningen zijn, hebben jullie heftige conflicten of zijn jullie druk met werk, het huishouden, de kinderen,  zorgtaken en sociale contacten. Jullie hebben je voorgenomen in elkaar te investeren. Samen meer dingen te doen, tijd voor elkaar te nemen en bijvoorbeeld een wekelijkse gezamenlijke avond te plannen….. Tijd nemen voor elkaar, dat afspreken is 1, doen is de volgende stap!

Reacties
Categorieën