35% Korting!

* YES! Moon bestaat op 12 december 17 jaar! *

Moon 17 jaar! 35% korting!

Dus dan is het feest en wie jarig is, viert het!


 • Op 12 december 2005 starte ik mijn praktijk. Eerst voorzichtig, maar al snel met volle overtuiging en plezier.

  Dit vieren, wil ik graag doen met een kortingscode van 35% op ALLE trainingen en kaartjes aanbieden die je kan vinden op de site met alle online trainingen en producten van Moon.

  Selecteer je een training, de Relatie APK-kaartjes, de Inspiratie-kaartjes iets anders of alles tegelijk? Vul dan deze kortingscode in bij het afrekenen: Moon17jaar!

  Je ontvangt dan 35% korting! Let op: de code kan je meerdere keren gebruiken en is geldig tot 31 december 2022 24.00 uur!

  De online trainingen op deze site blijken te voldoen aan een enorme behoefte, er zijn honderden bezoekers per dag!
  Voor mij een bevestiging en motivatie van hoe nodig het blijkbaar is: je kan online trainingen volgen in je eigen tempo om communicatie in je relatie aan te pakken, de basis van de EFT methodiek van Sue Johnson eigen te maken, oefenbladen vinden om elkaar of jezelf te motiveren meer diepgang te krijgen in verbinding en de liefde en nog veel meer! 

  Laagdrempelig maar wel met diepgang.
  Geen wollige praat, maar concreet en praktisch toepasbaar.
  Gebaseerd op meer dan 30 jaar praktijk ervaring en doorlopende studie’s.


Over de schrijver
Mirjam Veltman: 30+ jaar therapeut voor individuen, partners en gezinnen met als specialisatie hechting en trauma. Cliënten komen uit alle lagen, rangen en standen van de samenleving: van celebrity's uit de mediawereld, politici, directeuren met beursgenoteerde bedrijven, loodgieters, onderwijzers, hoogleraren, thuis-blijf- moeders en vaders, vastgelopen en opstandige jongeren ...! en alles daar tussen in.Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Trotse hondenbezitster en liefhebster van wandelen in de natuur van bos, polders en strand. Auteur van het boek "Allemaal bijzondere mensen", korte verhalen uit de praktijk van mijn praktijk Moon Consultancy.
Reactie plaatsen